Iin Sillat

Mökit

Mökeissä majoittuminen on näppärä vaihtoehto esimerkiksi 2–5 henkilön perheille ja ryhmille. Meiltä löydät monen kokoiset ja näköiset mökit niin kesä- kuin talviaikaankin. Varustelu vaihtelee mökeittäin, suurimmista löydät jääkaapin lisäksi minikeittiön. Vieraat voivat käyttää yhteisiä, siistejä ja moderneja kylpyhuonetiloja sekä vuokrata halutessaan saunan. Mökeissä yöpyjät voivat myös nauttia aamupalasta edulliseen hintaan. Siivous ja loppusiivous sisältyvät mökkien hintaan.

Tee huonevaraus

Saunamökki

1-2 henkilöä 119€

 

Huom! Mökissä ei ole Wi-Fi-yhteyttä!

Mökin varustelu

Perhemökit

Huom! Mökeissä ei ole Wi-Fi-yhteyttä eikä televisiota.

Normaalin perhemökin (alk. 69,00€) varustelu

Suuren perhemökin (alk. 89,00€) varustelu

Hirsimökin (alk. 79,00€) varustelu

Pienet mökit

alk. 49,00€

Vanhat, uljaasti vuosia palvelleet pikkumökit ovat saaneet kukin uuden kodin maailmalta ja pihapiiriin on puolestaan kuljetettu viisi kappaletta uutuuttaan hohkaavia mökkejä. Pienet mökit ovat jatkossakin hauska ja kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi yksin matkustaville tai pariskunnille, jotka eivät esimerkiksi kaipaa kaikkia huoneistojen tarjoamia mukavuuksia yönsä viettoon.

Ota yhteyttä

Iin Sillat

Haminantie 32
91100 Ii

Navigoi suoraan meille tästä!

Sähköposti

info@iinsillat.fi

Lähetä meille sähköposti tästä!

Puhelin

08 817 3300

Soita meille tästä!

Saapumassa Iihin, mutta aktiviteetit hakusessa?

Iissä on monia mukavia ulkoiluaktiviteetteja: voit vierailla vanhassa Haminassa, bongata lintuja, geokätköillä, uida, meloa, tutkia lähipolkuja tai tutustua ympäristötaidepuistoon. Tarjoamme lukuisia palveluita ja välineitä, jotka ovat suunnattu paitsi vieraillemme myös muille alueella liikkuville. Kysy lisää respasta tai nykäise henkilökuntaa hihasta!