Iin Sillat

Ajankohtaista

Asiakaspäällikkö Tiina esittäytyy

Meillä on ilo esitellä teille Iin Siltojen asiakaspäällikkö, Tiina Vedman.

 

Ihanan Tiinan voit tavata vastaanotossamme, jossa hän varmistaa, että yöpymisesi sujuu ja tapahtumasi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Tiina on työskennellyt Iin Silloilla jo liki kaksi vuotta. Päätöstä hän ei ole joutunut katumaan, sillä työskentely on ollut todella vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Työssä on mahdollisuus palvella asiakkaita, jotka tulevat eri puolilta Suomea, mutta myös ulkomailta. ”Päiväni eivät koskaan ole samanlaisia”, sanoo Tiina. Tietyt arkirutiinit kuuluvat kuitenkin jokaiseen työpäivään: aamupalan valmistaminen sekä majoitus- ja yleisten tilojen puhtaana pitäminen.

 

Vaihtelevan työn lisäksi Tiina tuo esille työn parhaana puolena asiakkaat. ”Pyrin palvelemaan vieraitamme mahdollisimman hyvin ja sydämellä, jotta heille jäisi mukavat muistot paikasta ja he haluaisivat joku päivä poiketa täällä toisenkin kerran. Osasta asiakkaistamme onkin jo tullut kuin ystäviä, joita on aina kiva nähdä.”

 

Työilmapiiri Iin Silloilla on äärettömän hyvä, sillä ympärillä on mahtavat työkaverit ja todella ihana yrittäjäperhe. ”Voisinpa jopa sanoa, että olemme yhtä suurta perhettä!”, sanoo Tiina. Hän kertoo usein miettineensä, mikä Iin Silloista tekee niin erityisen paikan työskennellä. ”Syitä on varmaan paljonkin, mutta lyhyesti: Iin Sillat ei ole minulle vain työpaikka, vaan se on elämäntapani ja intohimoni”.

 

Olemme onnekkaita, kun olemme saaneet tällaisen ihmisen osaksi Iin Siltojen tarinaa – kiitos Tiina!